Coaching voor merchants die willen beginnen met een Magento shop


(Sander de Graaf) #1

Voor merchants die beginnen met Magento, kan het lastig zijn om te doorgronden wat er precies bij een nieuwe Magento webshop komt kijken. Als je net een webshop bent gestart, of je moet nog beginnen, dan is een helpende hand van een ervaren vakgenoot vaak zeer welkom.

We willen -als Dutchento- een helpende hand bieden aan de merchants met een plan, maar die daarbij coaching en advies kunnen gebruiken.

De coach staat de merchant bij met advies over allerhande zaken die relevant zijn, van techniek tot bedrijfsproces, van facturen tot klantenā€¦eigenlijk met alles dus. Het is de bedoeling dat de coach ook weer kan terugvallen op experts in de verschillende disciplines vanuit de community.

We zoeken daarvoor vanuit de Dutchento community mensen die als coach willen optreden, als experts een merchant verder willen helpen, en merchants die willen profiteren van de enorme kennisbron die Dutchento heet.

Reageer op dit bericht of stuur een email naar info@dutchento.org als je wilt optreden als Coach, Expert of wanneer je als beginnend merchant gebruik wilt maken van deze helpende hand.