Stel je even voor!


(Guido Jansen) #1

Voor de nieuwe leden: stel je even voor! :raising_hand_woman::raising_hand_man:


(Guido Jansen) vastgemaakt op #2

(Henk Valk) #3

Hoi, ik ben Henk Valk en woon in de prachtige stad Groningen. Ik heb 4 zonen die bij hun moeders wonen.

Ik ben ontwikkelaar bij Vechtsportonline.nl. Daarnaast heb ik nog een eigen onderneming met klanten (Falcon Media), waar ik Magento webshops en WordPress websites ontwikkel voor klanten.

Hobby’s: Piano spelen (klassiek), Stijldansen (Ballroom & Latin) en ik mag graag met vrienden naar Fc Groningen toe.


(Sander Mangel) #4

Sander, al zo’n 10 jaar als developer werkzaam en daarnaast graag bezig met onze Nederlandse Magento community via events, slack en dit forum.

Heb je vragen over Magento, opschalen, integraties, etc… ask away!


(Guido Jansen) #5

Hey @elfalcone, welkom hier ook! Vechtsportonline.nl draait op Magento Open Source toch? En ik begreep dat die was ontstaan uit Benifit-shop.nl, run je die ook nog?

Ik ben trouwens wel benieuwd: op Meet Magento 2016 zaten jullie met Vechtsportonline.nl in So You Think You Can Sell. Weet je nog of en zo ja welke aanpassingen jullie hebben doorgevoerd op basis van die sessie?

26957538816_83029452d9_z

So You Think You Can Sell - Meet Magento 2016


(Jisse Reitsma) #6

Hoi, ik ben Jisse Reitsma. Ongeveer 15 jaar bezig met PHP development, nu vooral bezig met Magento 2 developer trainingen geven in binnen- en buitenland. Oprichter van Yireo, extensie bouwer en Magento fan. Ik weet soms wel wat.


(Jessica) #7

Hi, Jessica hier! :grin:

Op dit moment ben ik SMP / SCP en Product Owner bij SBS Broadcasting. Heb ik een passie voor (online) marketing en ben ik gespecialiseerd in zoekmachinemarketing (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), socialmediamarketing (SMM), e-mailmarketing (EMM) en conversie- optimalisatie (CRO).

Met het Dutchento Expert Team ondersteun ik Magento developers en – gebruikers met strategie en advies. Verder ben ik betrokken bij vele initiatieven van ondernemers in Nederland.

Questions? Let me know of kijk op JessicaHenneman.nl ! :wink:


(Jeroen) #8

Hallo samen,

Al lekker 12 jaar bezig met PHP, afgelopen jaren focus op Magento als allround backend developer.
Als mede-eigenaar van elgentos blij aant waark in Groningen en Leeuwarden.

ZIn in koffie of een prangende vraag, vind met op Slack of fora.

Tot spreeks… Zin in!


(Peter Jaap Blaakmeer) #9

Hoi! Als PHP dev sinds 2011 aan de slag met Magento. Mede-eigenaar van elgentos, een 10 koppen tellend Magento boutique agency gespecialiseerd in puur dev-werk. Te vinden in Magento capital of the Netherlands, Groningen!


(Frank ) #10

Hoi Dutchento! Ik ben Frank Houtappels eindverantwoordelijke bij We Provide. We Provide (uit Eindhoven) is een digitaal bureau wat sinds 2011 aan de slag is met Magento. Samen met zo’n 30 collega’s werken wij iedere dag aan website en e-commerce oplossingen. Sinds 2016 mogen wij ons Magento Solutions Partner noemen waar wij maar wat trots op zijn. Vanuit We Provide ondersteunen wij de community graag en zal je ons of van mijn collega’s vaak tegenkomen.


(Guido Jansen) #11

Welkom @frankhoutappels! Ik dacht altijd dat het WeProvide was en niet We Provide met een spatie. Zie, zo leer ik nog wat!


(Sander de Graaf) #12

hoi allen,

Als eigenaar van een digital agency (3Webapps, 12#, Den Haag) ben ik enkele jaren geleden in Magento “gerold”. Mooi product en een mooie markt.

Als bedrijfskundige en jurist ben ik meestal een buitenbeentje in discussies rondom de meer technische vraagstukken. Als ik me er toch aan waag, dan vaak tot grote hilariteit van mensen die wèl weten hoe het zit :wink: . Ik houd mezelf meestal bezig met vraagstukken rondom procesinrichting en klantinteracties.

Daarnaast ook nog: voetbalvader, hardloper, strips en reizen


(Guido Jansen) #13

… en ben je lid van het :dutchento:Dutchento Expert team!


(Frank ) #14

De “We” staat centraal! Het zijn de mensen die het verschil maken :wink:


(Mike Peters) #15

Hallo ik ben Mike Peters.

Ik werk op het moment bij ARVI product als magento developer.
Ben inmiddels 4 jaar bezig en ben nog erg bezig om me verder te ontwikkelen.


(Matthijs Burki) #16

Ola, ik ben Matthijs Burki uit de schitterende deelgemeente van Rotterdam, Delfshaven. Nu 7 jaar werkzaam als projectmanager en de laatste 3 hiervan is met Magento. Geen die-hard ontwikkelaar, maar juist met een grafische en marketing achtergrond versterk ik de developers bij Cream.


(Ray Bogman) #17

Hallo Magento Fans.

Ik ben Ray Bogman, sinds 2001 verslaafd aan Open Source (Mambo, Joomla en sinds 2008 Magento). Een van mijn DEV hobbies is Security, Performance, Mobile en SEO en doe dit Fulltime als CTO bij SupportDesk.

Naast mijn hobbies vind ik het leuk om kennis te delen tijdens Magento events worldwide (als spreker en/of Magento Doctor) en run de Magento User Group te Amsterdam (since 2010).

In April 2016 is mijn eerst boek uitgekomen “Magento 2 Cookbook” (co-author met Vladimir Kerkhoff) waar ik heel trots op ben.
https://mage2cookbook.com/

Zodra er dan nog tijd overblijft ben ik druk in de weer met Mage.coach (SaaS based Magento Performance test tool)

Verder sport ik ook nog eens graag: hardlopen, downhillen (enduro), racefietsen en snowboarden.


(Cees Krijnen) #18

Dag, Ik ben Cees Krijnen. Mijn zoon is een tijdje terug een webshop begonnen voor de verkoop van exclusieve wijnen en whisky’s, die met name naar het buitenland verkocht worden. Het initiatief is inmiddels van start en ik help mee. We wonen allebei in Amsterdam. Inmiddels heeft hij ook een webshop in Lightspeed, maar we lopen tegen een aantal grenzen aan voor de naaste toekomst. Ik heb een ICT achtergrond en help hem uit te zoeken wat te doen. We denken, dat Magento onze uitdagingen aankan, maar waar moeten we beginnen?

We hebben een mail gestuurd naar info@dutchento.nl maar dit mail adres werkt (nog) niet. Wie kan ons helpen?


(Frank Daamen) #19

Hi,

Ik ben Frank, partner van LAB51 uit Tilburg :sunglasses:. Naast de ontwikkeling van Magento 2 Webshops denken we, vanuit ons concept E-commerce 360®, graag met je mee over je e-commercestrategie. Hierbij bouwen we samen met jou aan een succesvolle webshop!

Bij LAB51 ben ik verantwoordelijk voor de marketing van de Magento 2 webshops die we hebben ontwikkeld. Denk aan strategie, traffic, retentie, conversie en remarketing. De koffie staat klaar in Tilburg en altijd leuk om kennis te maken. Daarnaast een passie voor reizen, sport, koken.


(Jeroen Bleijenberg) #21

Hey!

Ik ben Jeroen en ben sinds 2009 actief als Magento developer.
Sinds 1,5 jaar ben ik langzaam overgegaan naar DevOPS Engineer en ben hier uiteraard mee begonnen in de Magento wereld.

Sinds augustus 2017 ben ik fulltime bezig met DevOPS en helaas ben ik minder actief in de Magento community.
Maar vragen over development en/of operations mag je altijd stellen!

Oh ja! En dit jaar heb ik voor het eerst de Magento Hackaton georganiseerd :smiley: