Unconference 2017: 25-27 augustus, Utrecht

unconference
meetup
event

(Guido Jansen) #1

#muc17nl

De tweede Nederlandse Magento Unconference komt er weer aan! Na het succes van de unconferences in Duitsland en onze eigen Unconference in oktober 2016 doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over!

MageUC-Logo

Wat is een unconference?

Net als bij een “gewone” conferentie zijn sessies, een locatie en Magento enthousiastelingen zoals jij en ik die samenkomen en luisteren. Maar daar houdt de vergelijking wel mee op…

Bij een UNconference gaat het vooral om kennisdelen en socializen. Er zijn vooraf geen sprekers en geen vooraf vastgesteld programma. De sessies bepalen we ter plekke met alle deelnemers waarmee we topics verzamelen en stemmen op wat we willen horen. Dikke kans dat je dus zelf voor een groepje komt te staan en verteld over wat je doet (als je dat wilt natuurlijk).

We hebben 4 sessie ruimtes en 4 timeslots, dus per dag hebben we 16 sessies op zowel de zaterdag als de zondag. Tussendoor hebben we koffie, eten en op zondag waarschijnlijk wat energy drinks en ibuprofen. Er is meer dan genoeg tijd om kennis te maken met je oude vrienden in de community en voor het maken van nieuwe oude vrienden voor de unconference van 2018!

Voor wie is de unconference?

Op de unconference komt een breed publiek af. Zowel technische als niet-technische onderwerpen komen aan bod (zoals Magento 2, programmeren, marketing, conversie optimalisatie, SEO, team management) waardoor het interessant is voor iedereen die meedoet. En bedenk je: jij bepaald zélf het programma!

Niet gewend om te spreken? Dit is het perfecte event om daar wat ervaring mee op te doen (als je dat wilt, niets is verplicht!). Zonder verwachtingen en een open en gemoedelijke atmosfeer kun je nieuwe ideeën proberen of gewoon praten over iets wat je passie is.

Omdat een groot deel van onze bezoekers uit het buitenland komt worden alle sessies standaard gegeven in het Engels, tenzij er alleen maar Nederlands sprekenden in een zaaltje zitten. Op die manier zorgen we er voor dat iedereen zich welkom voelt.

Meer info en tickets kun je vinden op nl.mageuc.org.